Uw salarisadministratie is bij FAKOPS in professionele handen

Salarisadministratie

Uw personeels- en salarisadministratie is iedere periode een terugkerend fenomeen. Voor u als ondernemer met personeel of Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) is het dan ook verplicht op uw personeels- en salarisadministratie op orde te hebben. Hierbij is het essentieel dat deze administratie goed wordt uitgevoerd en geen fouten bevat. Niet alleen voor uw onderneming, maar ook voor officiƫle instanties.

U wilt tenslotte geen problemen met instanties zoals de belastingdienst of pensioenfondsen en zeker niet met uw werknemers. Afdrachten moeten tijdig en juist gebeuren en zaken zoals het netto loon van uw werknemers moeten kloppen en tijdig worden overgemaakt. Een uitdagende en tijdrovende klus, terwijl u als ondernemer juist zorgeloos wilt ondernemen.

Personeels- & salarisadministratie op maat

FAKOPS kan u daarom een hoop werk uit handen nemen en zorgen voor uw complete personeels- en salarisadministratie. Hierbij bieden wij een service op maat waarbij u zelf kunt aangeven in welke mate u uw personeels- en salarisadministratie wilt uitbesteden aan de specialisten van FAKOPS.

U kunt kiezen uit diverse pakketten. Alle pakketten bieden een zeer eenvoudige en heldere prijsstelling. Een onderdeel daarvan is een vast tarief per loonstrook per maand en daardoor geen discussies over facturen. Want net als u zijn wij ook liever met ons vak bezig. Vraag naar de mogelijkheden van de diverse pakketten.

Altijd inzicht in uw personeels- en salarisadministratie

Ons systeem is volledig online zodat u als ondernemer of uw adviseur altijd volledige toegang heeft tot relevante management info. Zo heeft u 24/7 toegang tot uw personeels- en salarisadministratie en kunt u eenvoudig uw gegevens inzien wanneer u dat nodig heeft.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen als klant.

Salarisadministratie bij FAKOPS

Wilt u meer weten over de dienstverlening van FAKOPS of uw personeels- of salarisadministratie uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer:  +31 (0)164 31 00 10