‘De mogelijkheden voor uw
bedrijf zijn oneindig’
John Krist

Online Salarisadministratie

Als ondernemer is het noodzakelijk om flexibel te zijn, dus waarom zou uw salarisadministratie dat niet zijn? FAKOPS biedt uitgebreide mogelijkheden voor het online regelen van uw salarisadministratie. Als salarisadviseur weten wij dat het online regelen van uw salarisadministratie diverse praktische voordelen met zich meebrengt voor u als ondernemer en werken wij met een modern en gebruiksvriendelijk systeem om dit in praktijk te brengen.


Flexibel en betrouwbaar online salarisadministratie systeem

Met het online salarisadministratie systeem van FAKOPS heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot uw salarisadministratie. Geen ellenlange zoektocht door dossierkasten of ontbrekende documenten, maar alles handig en overzichtelijk verzameld in een veilige en overzichtelijke digitale omgeving.

Zo is de benodigde management-info altijd binnen een paar klikken beschikbaar en geniet u van de flexibiliteit van een online salarisadministratie in combinatie met de expertise van de salarisadviseurs van FAKOPS.


Vraag het onze salarisadviseur

Wilt u meer weten over online salarisadministratie of het uitbesteden van uw salarisverwerking? Neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u graag verder.

Bij FAKOPS kunt u naast salarisadministratie ook terecht voor payrollingZZP serviceInterim management.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van FAKOPS of uw personeels- of salarisadministratie uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer:  +31 (0)164 31 00 10 

Salarisadministratie bij FAKOPS