‘De mogelijkheden voor uw
bedrijf zijn oneindig’
John Krist

Online salarisverwerking

Heeft u genoeg van dossierkasten vol met loonstrookjes, onoverzichtelijke mappen met administratieve documenten en de eeuwige zoektocht naar zoekgeraakte personeelsdocumenten? Dan is de online salarisverwerking van FAKOPS de perfecte oplossing voor uw organisatie. Wij zorgen dat uw salarisadministratie volledig online wordt ingericht. Overzichtelijk, betrouwbaar en kostenbesparend.

Professioneel in online salarisadministratie

Als salarisadministrateur heeft FAKOPS een uitgebreide ervaring in online salarisverwerking en personeels- & salarisadvies. Wij zijn hier dagelijks mee bezig en dus altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgevingen. Hierbij zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om uw salaris- en personeelsadministratie nog (kosten)efficiënter in te richten en kunnen wij een deel van – of de volledige salarisverwerking uit handen nemen. Zo heeft u de zekerheid dat deze optimaal geregeld wordt.

FAKOPS maakt gebruik van de modernste salarisadministratie systemen waarmee u altijd inzicht heeft in uw administratie. Zo heeft u binnen een paar klikken de informatie gevonden die u zoekt en zorgen wij dat achter de schermen alles perfect geregeld wordt. Een betrouwbare financiële service voor ondernemers waarop u kunt vertrouwen.

Vraag het de salarisadministrateur

Wilt u meer weten over online salarisverwerking of een afspraak maken met onze salarisadministrateur? Neem dan vrijblijvend contact op, wij kijken graag met u mee.

Wilt u graag weten wat de salarisadviseurs van FAKOPS voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, wij vertellen u graag meer.

Salarisadministratie bij FAKOPS