‘De mogelijkheden voor uw
bedrijf zijn oneindig’
John Krist

Loonadministratie Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een betrouwbare professional in regio Bergen op Zoom om uw loonadministratie uit te besteden? Maak dan kennis met de salarisadviseurs van FAKOPS. Wij bieden uw onderneming een financiële dienstverlening op maat en zorgen dat uw loonadministratie volledig op orde is.


Professional in loonadministratie & payrolling

De loonadministratie is voor veel ondernemers een doorn in het oog. De tijd die u er mee kwijt bent om deze volledig op orde te houden kan dan ook flink oplopen. Zeker als u meerdere medewerkers of ZZP’ers in dienst hebt. De salarisadviseurs van FAKOPS ondersteunen u graag bij het op orde brengen en houden van de salarisadministratie en kunnen u een hoop werk uit handen nemen. Zo kunt u zich volledig richten op uw bedrijfsvoering terwijl u weet dat uw personeelsadministratie van A tot Z geregeld is. Een geruststellende gedachte.

Naast het regelen van uw loonadministratie kunt u bij FAKOPS ook terecht voor diverse payrolling services en interim management voor financiële projecten. Diensten waarbij u kunt vertrouwen op een gedegen ervaring en professionele dienstverlening.


Uw loonadministratie in Bergen op Zoom uitbesteden?

Wilt u graag uw loonadministratie uitbesteden of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op, onze salarisadviseurs helpen u graag verder.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van FAKOPS of uw personeels- of salarisadministratie uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer:  +31 (0)164 31 00 10 

Salarisadministratie bij FAKOPS