‘De mogelijkheden voor uw
bedrijf zijn oneindig’
John Krist

Betrouwbare partner voor financieel intermediairs

Bent u een administratie-, accountants-, of belastingadvieskantoor en wilt u een onafhankelijke partner voor het invullen van de dienstverlening rondom personeels- en salarisadministratie? Dan is FAKOPS “For All Kinds Of Payroll Services” de betrouwbare partner die u zoekt.

Wilt u de salarisverwerking voor uw cliënten verzorgen maar wilt u dat door iemand anders laten doen omdat u de expertise niet heeft of simpelweg omdat u zich daar niet op wilt focussen? Bel dan FAKOPS. Wij stemmen met de intermediair af welke dienstverlening zij zelf invullen en welke FAKOPS moet doen. Ook maken we afspraken wie het contact met uw klant heeft en hoe we de facturatie inrichten.

Altijd toegang tot de personeels- & salarisadministratie van uw klanten

U kunt desgewenst gewoon het contact richting uw klant in stand houden. U krijgt 24/7 volledig toegang tot de administratie van uw klanten zodat u altijd up to date bent. Specifieke informatie die u nodig heeft voor het uitoefenen van uw vak, zoals bijvoorbeeld auditfiles, verzamelloonstaten etc., kunt u zo van de FAKOPS portal afhalen. Zo heeft u de beschikking over de gewenste gegevens wanneer u dat nodig heeft.

Voor intermediairs hanteren wij scherpe prijzen als stimulans om hun portefeuille bij FAKOPS onder te brengen. Ook bieden wij intermediairs op het gebied van aanvullende diensten standaard maandelijkse abonnementen. Zo bent u er van verzekerd dat u tegen een vaste prijs een helpdesk heeft voor het beantwoorden van vragen op het gebied van personeel en salaris. Een totaalservice waar zowel u als uw klanten op kunnen bouwen.

"FAKOPS is een partner met toegevoegde waarde"

Ik zocht nog een partner voor de personeels- en salarisadministratie en het salarisadvies. Bij FAKOPS heb ik een dergelijk partnerschap gevonden. FAKOPS biedt een brede dienstverlening rondom personeels- en salarisadministratie die ik voor mijn klanten nodig had. 

M.E.H. (Martijn) Helmonds AA, Eigenaar Compliance Control

Wilt u meer weten over de dienstverlening van FAKOPS of uw personeels- of salarisadministratie uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer:  +31 (0)164 31 00 10