‘De mogelijkheden voor uw
bedrijf zijn oneindig’
John Krist

Salarisadviseur Etten-Leur

Bent u op zoek naar een betrouwbare salarisadviseur in regio Etten-Leur om uw personeelsadministratie uit te besteden? Maak dan kennis met de salarisadviseurs van FAKOPS. Wij bieden u een totaalservice wat betreft uw salarisadministratie en kunnen u daarnaast adviseren over zaken zoals fiscaliteit, sociale verzekeringen en pensioenen.


Salarisadministratie & loonadvies op maat

Het op orde houden van de personeelsadministratie is voor veel ondernemers een hele uitdaging. FAKOPS biedt daarom een maatwerk dienstverlening waarbij u een deel of de volledige salarisadministratie aan ons kunt uitbesteden. Onze salarisadviseurs staan garant voor de continuïteit van uw salarisadministratie en voorzien u graag van een gedegen financieel advies.

Zo heeft u niet enkel de garantie dat uw loonadministratie volledig op orde is, maar heeft u bovendien meer tijd om bezig te zijn met uw core business. Een win-win situatie voor u als ondernemer.


Uw salarisadministratie in Etten-Leur uitbesteden?

Wilt u graag uw salarisadministratie uitbesteden of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op, onze salarisadviseurs helpen u graag verder.

Salarisadministratie bij FAKOPS