‘De mogelijkheden voor uw
bedrijf zijn oneindig’
John Krist

Salarisadviseur Steenbergen

Het uitbesteden van uw salarisadministratie biedt diverse aantrekkelijke voordelen voor uw onderneming. Zo wordt de continuïteit van de salarisadministratie gewaarborgd, kunt u vertrouwen op professioneel advies van de salarisadviseur en heeft u bovendien meer tijd om daadwerkelijk met ondernemen bezig te zijn. Een eenvoudige manier voor u als ondernemer om tijd en geld te besparen.


Totaalservice voor uw salarisadministratie

Salarisadviseur FAKOPS is actief in regio Steenbergen en biedt u een totaalservice voor uw salarisadministratie. Als u kiest voor de diensten van FAKOPS mag u namelijk rekenen op:

  • Uw personeelsadministratie volledig op orde en efficiënt ingericht
  • Een flexibele administratieve ondersteuning door ervaren salarisadviseurs
  • 24/7 online toegang tot uw salarisadministratie
  • Helder inzicht in kosten
  • Professioneel advies over salaris gerelateerde zaken

Zo ontzorgen wij uw onderneming op het gebied van de salarisadministratie en profiteert u van een optimaal ingerichte én uitgevoerde personeelsadministratie.


Uw salarisadministratie in Steenbergen uitbesteden?

Wilt u graag uw salarisadministratie uitbesteden of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op, onze salarisadviseurs helpen u graag verder.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van FAKOPS of uw personeels- of salarisadministratie uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer:  +31 (0)164 31 00 10 

Salarisadministratie bij FAKOPS