‘De mogelijkheden voor uw
bedrijf zijn oneindig’
John Krist

Loonadministratie Etten-Leur

Wilt u uw loonadministratie uitbesteden? Dan bent u bij salarisadviseur FAKOPS aan het juiste adres voor loonadvies op maat. Onze salarisadviseurs beschikken over een ruime ervaring en ondersteunen u graag met een passend advies voor uw loonadministratie in regio Etten-Leur.


Uw loonadministratie altijd op orde

Het uitbesteden van uw loonadministratie kan u als ondernemer een hoop tijd besparen en resulteert veelal in een efficiënter ingerichte personeelsadministratie. FAKOPS profileert zich hierbij als een betrouwbare en veelzijdige salarisadviseur die u compleet ontzorgt bij uw loonadministratie. Wij bieden u de keuze uit diverse pakketten waarbij u zowel een deel als de volledige loonadministratie kunt uitbesteden.

Hierbij werken wij met een modern online salarisadministratie systeem waarmee u te allen tijde inzicht heeft in de gegevens die u wilt. Zo zorgen wij voor een goed lopende loonadministratie en heeft u als ondernemer hier geen omkijken meer naar.


Uw loonadministratie in  uitbesteden?

Wilt u graag uw loonadministratie uitbesteden of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op, onze salarisadviseurs helpen u graag verder.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van FAKOPS of uw personeels- of salarisadministratie uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer:  +31 (0)164 31 00 10 

Salarisadministratie bij FAKOPS