‘De mogelijkheden voor uw
bedrijf zijn oneindig’
John Krist

Loonadministratie Roosendaal

Als u personeel in dienst heeft of werkt met ZZP’ers krijgt u automatisch te maken met loonadministratie. Een administratief karwei dat meer werk met zich meebrengt dan u in eerste instantie zou denken. De salarisadviseurs van FAKOPS zijn de specialisten in loonadministratie in regio Roosendaal en ondersteunen u hier graag bij met een flexibele service op maat.


Uw loonadministratie professioneel geregeld

Salarisadviseur FAKOPS kan uw complete loonadministratie voor u uit handen nemen. Onze financieel specialisten kennen de wet- en regelgeving op dit gebied als geen ander en zorgen dat uw personeelsadministratie keurig netjes op orde is. Dankzij ons online salarisadministratie systeem hebben zowel u als uw medewerkers de beschikking over de gewenste (en vereiste) loongerelateerde documenten wanneer dat nodig is.

Binnen onze financiële diensten heeft u de keuze uit diverse pakketten voor de personeels- en salarisadministratie. Wij zijn u graag van dienst met een flexibele financiële service op maat.


Uw loonadministratie in Roosendaal uitbesteden?

Wilt u graag uw loonadministratie uitbesteden of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op, onze salarisadviseurs helpen u graag verder.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van FAKOPS of uw personeels- of salarisadministratie uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer:  +31 (0)164 31 00 10 

Salarisadministratie bij FAKOPS