‘De mogelijkheden voor uw
bedrijf zijn oneindig’
John Krist

Salarisadviseur Bergen op Zoom

FAKOPS is gespecialiseerd in personeelsadministratie en als salarisadviseur actief in regio Bergen op Zoom. Met een flexibele financiële dienstverlening en een gedegen ervaring in de branche ontzorgen wij ondernemers bij het op orde houden van hun salarisadministratie. Een totaalpakket waarop u als ondernemer kunt vertrouwen.


Uw loonadministratie van A tot Z geregeld

De salarisadministratie binnen uw bedrijf is een complex proces dat ook nog eens nauwkeurig moet worden uitgevoerd. Kleine foutjes kunnen tenslotte uitmonden in vervelende conflicten met uw werknemers of instanties zoals de belastingdienst.

Kies er daarom voor om uw salarisadministratie uit te besteden aan de salarisadviseurs van FAKOPS. Zij zorgen dat uw administratie te allen tijde op orde is en voorzien u graag van een financieel advies op maat. Zo worden zaken zoals uw loonadministratie en belastingaangiftes voor u geregeld en heeft u dankzij ons online salarisadministratie systeem altijd toegang tot uw gegevens. Een service die is toegesneden op uw onderneming.


Uw salarisadministratie in Bergen op Zoom uitbesteden?

Wilt u graag uw salarisadministratie uitbesteden of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op, onze salarisadviseurs helpen u graag verder.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van FAKOPS of uw personeels- of salarisadministratie uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer:  +31 (0)164 31 00 10 

Salarisadministratie bij FAKOPS