Payrolling biedt uw organisatie kansen

Payrolling services

Heeft u tijdelijk personeel nodig maar durft u als ondernemer het risico niet aan om iemand aan te nemen? Of bent u een bedrijf wat gebruikt maakt van seizoenswerkers? Dan kan FAKOPS u in beide gevallen volledig ontzorgen. Wij gaan in dat geval verder dan enkel uw volledige personeels- en salarisadministratie verzorgen. Wij nemen namelijk voor uw flexibele schil ook het juridische werkgeverschap van u over. Een totaalservice waar u op kunt vertrouwen.

Uw juridisch werkgeverschap geregeld

FAKOPS neemt de afspraken die u als werkgever hebt gemaakt over in de arbeidsovereenkomst en regelt het juridische deel. U dient als ondernemer zich alleen bezig te houden met het leiding geven aansturen en beoordelen van uw personeel. Het juridisch werkgeverschap nemen we van u over, wat inhoudt dat wij ook alle risico’s en verplichtingen van u overnemen zoals ziektewet, contracten en pensioen.

Hierbij staat GOED werkgeverschap centraal. Wij richten ons op het ontzorgen van de ondernemer waarbij dit niet ten koste gaat van de werknemer. Bij alles wat wij doen houden we ons aan alle wetten, regels en richtlijnen.

Payrolling voor ZZP-ers

Als u kiest voor payrolling bij FAKOPS combineert u uw zelfstandig ondernemerschap met het gemak van loondienst. U komt bij FAKOPS op de loonlijst maar u bepaalt zelf voor welke opdrachtgevers u gaat werken en tegen welk uurtarief. FAKOPS neemt alleen al uw administratieve- en financiële verplichtingen over waarbij u zorgeloos kunt ondernemen.

Contact

Wilt u meer weten over de dienstverlening van FAKOPS of uw personeels- of salarisadministratie uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer:  +31 (0)165 855 851 of +31 (0)6 501 205 18. 

Diverse relevante documenten