Het loket voor de ZZP-er!

ZZP Service op maat

Voor ZZP-ers - Administratie op maat

Als ZZP-er heeft u zelf veel te regelen bij de opstart en bent u eenmaal gestart dan dient u met veel zaken rekening te houden. Onhandig, want als ZZP-er wilt u vooral met uw vak bezig zijn en het werven van nieuwe opdrachten.

Toch is het essentieel dat zaken er om heen goed geregeld zijn en het liefst met 1 contactpersoon die als eerste aanspreekpunt fungeert voor al uw ondernemerszaken op het gebied van financieel, belasting, verzekeringen en facilitair. FAKOPS biedt u 1 loket waarbij u tegen scherpe tarieven alles onder 1 dak met het gewenste persoonlijk contact kunt regelen. FAKOPS werkt samen met toonaangevende en betrouwbare partners in de regio waarbij vakmanschap en persoonlijk contact voorop staat.

Voor Ondernemers - Uw gehele ZZP administratie geregeld

Maar ook als ondernemer die veelvuldig gebruik maakt van ZZP-ers, kan FAKOPS uitkomst bieden. Wij zorgen voor u als ondernemer dat de gehele administratie rondom ZZP-ers is geregeld. FAKOPS ontzorgt u dus niet alleen door het verzorgen van uw personeels- en salarisadministratie en payrolling van uw flexibele schil, maar ook door het voeren van de complete ZZP administratie.

Spreekt bovenstaande u aan? Dan hebben wij graag met u een persoonlijk gesprek. Een langdurige en goede samenwerking begint immers met een persoonlijk gesprek waarin we elkaar persoonlijk ontmoeten en kunnen afstemmen hoe FAKOPS u het beste van dienst kan zijn.

Brede dienstverlening op maat

FAKOPS biedt afhankelijk van behoefte van de ZZP-er of opdrachtgever ondersteuning op de volgende gebieden

Bemiddeling

Bemiddeling voor/van ZZP-ers

Payrolling

Payrolling voor/van ZZP-ers

Financieel

Het verzorgen van uw Administratie, de facturatie en eventueel incasso
Belasting Het verzorgen van uw BTW aangifte en IB aangifte
Verzekeringen   Al uw ondernemersverzekeringen afhankelijk van uw situatie
Facilitair Het regelen van uw huisvesting en/of vervoer

            

Diverse relevante documenten

Contact

Wilt u meer weten over de dienstverlening van FAKOPS of uw personeels- of salarisadministratie uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer:  +31 (0)165 855 851 of +31 (0)6 501 205 18. 

Onze vestiging
 

'Pucelle Studios'

Van Aldegondebaan 7
4615 AZ BERGEN OP ZOOM

Overig bezoekadres: 

Parklaan 9

4702 XA  ROOSENDAAL