‘De mogelijkheden voor uw
bedrijf zijn oneindig’
Alwin van Dongen

Over FAKOPS

FAKOPS, uw specialist in salarisadministratie & payroll services

Welkom op de site van FAKOPS For All Kinds Of Payroll Services. FAKOPS is opgericht door Alwin van Dongen en gespecialiseerd in het ontzorgen van de ondernemer op het gebied van personeelsadministratie. Wij kunnen u van dienst zijn als u bijvoorbeeld uw personeels- en salarisadministratie wil uitbesteden, een startende ondernemer bent of u tijdelijk meer personeel nodig heeft voor extra werkdruk van tijdelijke aard. Met een flexibele service op maat bieden wij u de administratieve ondersteuning waar u behoefte aan heeft.

Gecertificeerd professional in personeels- en salarisadministratie

FAKOPS is ingeschreven bij het EB register (http://www.ebregister.nl/) en is dus altijd up to date als het gaat op het salarisvakgebied. Verder is FAKOPS lid van de Vereniging van Nederlandse Salarisadministrateurs VNSa (http://www.vnsa.nl/) en de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement NVP (http://www.nvp-plaza.nl/).

Verder is FAKOPS aangesloten bij de NBBU (http://www.nbbu.nl/) en heeft de vereiste NEN 4400-1 certificering.

Gecertificeerd professional in payrolling

FAKOPS is aangesloten bij de NBBU en Stichting Normering Arbeid en heeft een NEN certificering. Jaarlijks worden we gecontroleerd door CROP certificering of we voldoen aan alle richtlijnen. We hebben een WKA verklaring en maken gebruik van een G-rekening. Kijk bij het menu downloads voor inzage in de diverse documenten.

Daarnaast zijn we aangesloten bij diverse branche en kwaliteitsregisters en werken we samen met betrouwbare en professionele partners. 

FAKOPS gelooft in samenwerken binnen een netwerk van professionals en specialisten en daarnaast groeien door te delen.

Hieronder ziet u de logo's van de diverse producten waar wij mee werken alsook diverse dienstverleners waar voor wij werken, opdrachten vervullen of partners waarmee wij op diverse andere manieren samenwerken.

                                       
   

 

Onze partners