‘De mogelijkheden voor uw
bedrijf zijn oneindig’
John Krist

Loonadvies Steenbergen

Met een gedegen loonadvies kunt u besparen op uw personeelsadministratie en uw salarisadministratie eenvoudiger regelen. Een aantrekkelijke gedachte voor u als ondernemer, want het idee van urenlang bezig zijn met de administratie spreekt u waarschijnlijk weinig aan. Als salarisadviseur verzorgt FAKOPS loonadvies aan ondernemers in regio Steenbergen en ontzorgen wij bedrijven op het gebied van de salarisadministratie.


Uw personeels- en salarisadministratie online geregeld

De salarisadministratie is voor veel ondernemers een tijdrovende klus. Het is dan ook een complexe materie met tal van zaken waar u op moet letten en die nauwkeurig geregeld dient te worden. Kies er daarom voor om uw salarisadministratie deels of volledig uit te besteden aan de specialisten van FAKOPS.

Bij het uitbesteden van uw salarisadministratie zorgen wij dat uw administratie altijd op orde is en adviseren wij u over eventuele verbeterpunten om dit proces verder te stroomlijnen en kostenefficiënter te maken. Hierbij maken wij gebruik van een gebruiksvriendelijk online salarisadministratie systeem waarmee u te allen tijde eenvoudig en snel inzicht heeft in de gewenste gegevens.

Zo geniet u niet alleen van de wetenschap dat uw salarisadministratie perfect op orde is, maar kiest u ook voor het gemak van een online administratie. Een win-win situatie voor u als ondernemer.


Vraag het onze salarisadviseur

Wilt u meer weten over loonadvies in regio Steenbergen of het uitbesteden van uw salarisverwerking? Neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u graag verder.

Bij FAKOPS kunt u naast salarisadministratie ook terecht voor payrollingZZP serviceInterim management.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van FAKOPS of uw personeels- of salarisadministratie uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer:  +31 (0)164 31 00 10 

Salarisadministratie bij FAKOPS