‘De mogelijkheden voor uw
bedrijf zijn oneindig’
John Krist

Loonadvies Etten Leur

FAKOPS is specialist in personeels- & loonadvies en biedt u een totaalservice voor uw salarisadministratie. Een maatwerk service waarin kwaliteit en persoonlijk contact centraal staan en waarbij u zeker weet dat uw zaken goed op orde zijn. Hoeft u zich daar als ondernemer in ieder geval niet meer druk om te maken.


Uw personeels- of salarisadministratie online geregeld

Als salarisadviseur verzorgt FAKOPS loonadvies aan ondernemers in regio Etten-Leur. Hierbij kunnen wij u adviseren over zaken zoals loonbelasting, sociale zekerheid en personeel & salaris. Een advies waarin optimaal rendement voor uw onderneming centraal staat en die gebaseerd is op jarenlange ervaring in de branche.

Naast loonadvies kunt u bij FAKOPS ook terecht voor het uitbesteden van een deel of de volledige salarisverwerking. Een gedegen maatwerk service waarbij uw salarisadministratie volledig online wordt geregeld. Zo heeft u altijd toegang tot uw administratie wanneer u dat nodig heeft en zijn benodigde gegevens altijd binnen handbereik.


Vraag het onze salarisadviseur

Wilt u meer weten over loonadvies in Etten-Leur of het uitbesteden van uw salarisverwerking? Neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u graag verder.

Bij FAKOPS kunt u naast salarisadministratie ook terecht voor payrollingZZP serviceInterim management.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van FAKOPS of uw personeels- of salarisadministratie uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer:  +31 (0)164 31 00 10 

Salarisadministratie bij FAKOPS