‘De mogelijkheden voor uw
bedrijf zijn oneindig’
John Krist

Loonadvies Bergen op Zoom

FAKOPS is uw specialist in loonadvies in Bergen op Zoom en ontzorgt u op het gebied van salarisadministratie. Met een ruime ervaring als salarisadviseur kunnen wij u adviseren over complexe onderwerpen zoals loonbelasting, sociale zekerheid en personeel & salaris. Een betrouwbare maatwerk dienstverlening waarop u kunt vertrouwen.


Uw salarisverwerking uitbesteden

Als ondernemer brengt de salarisadministratie een hoop papierwerk en geregel met zich mee waar u vaak niet op zit te wachten. U houdt zich tenslotte veel liever bezig met ondernemen. Het uitbesteden van uw salarisverwerking kan in dat geval een interessante optie zijn. Salarisadviseur FAKOPS kan u hierbij uitstekend van dienst zijn en kan een deel of uw gehele salarisadministratie uit handen nemen. Zo bespaart u een hoop tijd én weet u zeker dat uw administratie goed op orde is.


Vraag het onze salarisadviseur

Wilt u meer weten over loonadvies in Bergen op Zoom of het uitbesteden van uw salarisverwerking? Neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u graag verder.

Bij FAKOPS kunt u naast salarisadministratie ook terecht voor payrollingZZP serviceInterim management.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van FAKOPS of uw personeels- of salarisadministratie uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer:  +31 (0)164 31 00 10 

Salarisadministratie bij FAKOPS