‘De mogelijkheden voor uw
bedrijf zijn oneindig’
Alwin van Dongen

Advies bij kiezen systeem personeels- of salarisadministratie

Zoekt u een personeelsinformatiesysteem of een salarissysteem? Samen met u kunnen wij analyseren waar uw organisatie behoefte aan heeft en uw wensen helder in kaart brengen. Vervolgens adviseren wij u welke systemen eventueel voor u interessant zijn. Tenslotte kunnen wij uw organisatie assisteren bij het uiteindelijk implementeren van het nieuwe systeem.

Wij hebben een goede kennis van de markt en zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Op basis van uw wensen en eisen kunnen wij samen met u de juiste selectie en keuze maken met als gevolg dat uw interne HR en Salaris processen efficient en effectief zijn ingericht. Weer een zorg minder voor u, zodat u, uw personeelsmanager en/of de leidinggevende zich met echt belangrijke zaken kunnen bezighouden.

Hoe doen wij dat?

Uiteraard is de aanpak afhankelijk van het type organisatie, de omvang van de organisatie alsook uw wensen en eisen. Over het algemeen zal onderstaande volgorde worden gehanteerd.

Eerst brengen wij samen met u en uw medewerkers de wensen en behoeften in kaart. Zonodig passen wij in overleg de interne processen met uw aan. Na een gedegen marktonderzoek kiezen wij samen met u op basis van prijs en kwaliteit de juiste partner. Al dan niet gewenst kunnen wij u vervolgens ook nog assisteren bij het implementeren van het nieuwe systeem.