‘De mogelijkheden voor uw
bedrijf zijn oneindig’
John Krist

Loonadvies Roosendaal

Salarisadviseur FAKOPS heeft een gedegen ervaring in financiële administratie en voorziet ondernemingen in regio Roosendaal van een passend loonadvies. Onze salarisadviseurs zijn gespecialiseerd in personeelsadministratie in de breedste zin van het woord. Zij kunnen u dan ook voorzien van een professioneel advies over zaken zoals loonadvies, loonbelasting en sociale zekerheid.


Salarisadministratie & loonadvies op maat

Als salarisadviseur kan FAKOPS u veel werk uit handen nemen bij uw salarisadministratie. Hierbij bieden wij u diverse mogelijkheden waarbij u de loonadministratie deels of volledig aan ons kunt uitbesteden. Een financiële dienstverlening op maat waarbij wij de continuïteit van uw salarisadministratie waarborgen en u voorzien van een loonadvies op maat.


Loonadvies voor uw onderneming?

Wilt u graag een loonadvies op maat of uw salarisadministratie uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact op, onze salarisadviseurs helpen u graag verder.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van FAKOPS of uw personeels- of salarisadministratie uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer:  +31 (0)164 31 00 10 

Salarisadministratie bij FAKOPS