‘De mogelijkheden voor uw
bedrijf zijn oneindig’
Alwin van Dongen

Administratieve diensten FAKOPS voor werkgevers

Welke taken neemt FAKOPS van mij over?

Omdat FAKOPS juridisch werkgever is, neemt FAKOPS meteen de arbeidsrechtelijke risico's over. Dit betekent dat alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen tot het administratieve dienstenpakket van FAKOPS behoren. 

Wat moet ik zelf blijven doen? 

U als opdrachtgever blijft de belangrijke kernzaken zelf bepalen, zoals het aannemen van nieuwe werknemers, de hoogte van het salaris, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere aangelegenheden die voor de interne gang van zaken binnen het bedrijf en voor de medewerkers van belang zijn. Er verandert dus niets op de werkvloer.

Contact

Wilt u meer weten over de dienstverlening van FAKOPS of uw personeels- of salarisadministratie uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer:  +31 (0)165 855 851 of +31 (0)6 501 205 18. 

De dienst payrolling en ZZP service biedt mij nieuwe kansen in de Bouw.
De dienst payrolling en ZZP service biedt mij nieuwe kansen in de Bouw.

Payrolling in de bouw biedt kansen voor zowel de ondernemer als de ZZP-er in de bouw. De extra dienst ZZP-service biedt iedereen daarnaast nog meer toegevoegde waarde zodat we zorgeloos kunnen ondernemen en met ons vak bezig kunnen zijn.  

Kees Franken
Directeur Aannemingsbedrijf CJ Franken B.V.