‘De mogelijkheden voor uw
bedrijf zijn oneindig’
Alwin van Dongen

Voordelen van Payrolling voor ondernemers

Het voordeel van payrolling is dat u van tevoren precies weet hoeveel u kwijt bent en dus wat u als ondernemer verdient. Er zijn geen onaangename verrassingen die worden veroorzaakt door ziekte, geen eigen risico en de reserveringen voor vakantiedagen en vakantiegeld zitten in het tarief. Besparing op de onderstaande genoemde kosten maakt payrolling in veel gevallen zelfs goedkoper dan zelf een loonadministratie voeren:

  • Ziekteverzuimverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Accountant/Salarisadministrateur voor de loonadministratie
  • Debiteurenverzekering
  • Computersysteem voor de verloning van uw medewerkers
  • Certificering door NEN en SNA en het NBBU lidmaatschap

De NEN certificering en het NBBU-lidmaatschap van FAKOPS geven u de zekerheid dat alle afdrachten gedaan worden aan het UWV en de Fiscus. In combinatie met onze G-rekening voor geblokkeerde stortingen zorgt dit voor vrijwaring van de inlenersaansprakelijkheid.

De 10 voordelen van Payrolling bij FAKOPS op een rij


1.            U bent geen juridisch werkgever, maar behoudt binding met de werknemers/flexkrachten
U heeft de leidinggevende taak richting uw werknemers, geeft instructies en verzorgt de beoordelingen.


2.            Contractvormen zijn flexibel volgens de NBBU-cao
Binnen de eerste 130 weken kunt u een onbeperkt aantal contracten aanbieden en heeft u dus maximale flexibiliteit in de inzet van uw personeel.


3.            Service door onze kundige backoffice en jarenlange kennis en ervaring
Oprichter en eigenaar heeft jarenlange kennis en ervaring binnen het vakgebied en is aangesloten bij diverse brancheregisters waarbij een verplichting geldt over het bijhouden van de kennis (PE punten). Ieder personeelslid binnen FAKOPS volgt verplicht diverse trainingen om onze kwaliteit richting onze klanten te blijven borgen.


4.            Snelle afhandeling
Door gebruik te maken van nieuwe technologieën en systemen voor payrolling is de backoffice online 24/7 te bereiken zodat de cliënt of werknemer altijd toegang heeft tot benodigde informatie.


5.            U wordt ontzorgt van administratieve taken
Facturen en/ of aangiften van instanties zoals het UWV, de Belastingdienst, diverse pensioen- en aanverwante verzekeringen, de Arbo-dienst, de verzuimverzekering en accountants (met betrekking tot salaris- en personeelsadministratie) ontvangt u niet meer.

Uw financiële administratie wordt hierdoor beperkter en veel inzichtelijker, waarmee u direct een aanzienlijke kostenbesparing kunt realiseren.


6.            Helder kostenoverzicht van uw personeel en het tarief wat u betaalt is ALL-IN
U weet vooraf wat uw personele kosten zullen zijn, zodat u daar rekening mee kunt houden in uw berekeningen.

U betaalt een vast tarief en ontvangt periodiek één factuur van FAKOPS. Zo hebt u een zeer nauwkeurige inzage in de totale salaris- en personeelskosten van uw onderneming.


7.            Keuze voor loonbetaling per week of 4 weken
U kunt zelf bepalen of u uw personeelsleden of interim personeel per week of 4-weken betaalt.


8.            Mogelijkheid tot gebruik van eigen logo
In al uw uitingen, online portal, salarisstroken of briefpapier kunt u zelf de lay-out bepalen en uw logo gebruiken.


9.            Geen eigen risico bij ziekte; de werknemer wordt betaald, u krijgt geen factuur
FAKOPS neemt bij payrolling de gehele verzuimbegeleiding over. Zodra een werknemer ziek is en hij niet voor u kunt werken dan hoeft u hem ook niet te betalen.

 

10.          FAKOPS benadert als payrolling dienstverlener uitsluitend intermediairs, MKB ondernemers met behoefte aan tijdelijk flexibel personeel of ZZP-ers.
Voor uw medewerkers verandert er feitelijk niet veel, behalve dat zij kunnen terugvallen op een professionele dienstverlener op het gebied van personeel en organisatie.

 

De dienst payrolling en ZZP service biedt mij nieuwe kansen in de Bouw.
De dienst payrolling en ZZP service biedt mij nieuwe kansen in de Bouw.

Payrolling in de bouw biedt kansen voor zowel de ondernemer als de ZZP-er in de bouw. De extra dienst ZZP-service biedt iedereen daarnaast nog meer toegevoegde waarde zodat we zorgeloos kunnen ondernemen en met ons vak bezig kunnen zijn.  

Kees Franken
Directeur Aannemingsbedrijf CJ Franken B.V.

 

Contact

Wilt u meer weten over de dienstverlening van FAKOPS of uw personeels- of salarisadministratie uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer:  +31 (0)165 855 851 of +31 (0)6 501 205 18.